akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  Udstillinger

UGENS LEKTION – mere end 1 times grundig og inspirerende undervisning ?

❤ Glæd dig ❤
I dag kl. 12 kan du se 5. lektion af vores kunstskoles helt fantastiske kursus MONOKROMT PORTRÆTMALERI – mere end 1 times grundig og inspirerende undervisning.

Jeg er faktisk lidt stolt af kurset.
Ikke kun fordi jeg giver dig alt det, jeg ved om at male portrætter – men også fordi det faktisk lykkes mig både at undervise og male med vores lille kære hvalp Arthur enten siddende på mit skød eller bidende i mine tæer!

Men tilbage til kurset og UGENS LEKTION.
Der er rigtig mange tanker, der flyver igennem mit hoved, når jeg sidder og underviser dig dér på skærmen. Det kan godt være, at du ikke kan se det. Men jeg tænker hele tiden på, hvad DU har brug for, så DU kan blive rigtig god til at male et portræt.
Det er mit mål med al min undervisning – at gøre dig dygtigere!

I UGENS LEKTION får vi afsluttet ansigtet. Vi maler kinder, kæbepartiet, og så får vi malet det andet øje, så det bliver rigtigt placeret i forhold til det øje, som vi malede for et par uger siden.
Jeg underviser dig i, hvordan du kan få en LÆKKER BLØD OVERFLADE, når du maler hud, og hvordan du kan male hår – ved at male vådt i vådt. En teknik, som jeg selv er rigtig glad for at bruge.

Jeg viser dig også, hvordan jeg går ind og retter fejl undervejs. Det er faktisk rigtigt vigtigt, at du ved, hvordan du kan gøre det.

Så går du nemlig ikke så let i stå!

Du kan se kurset her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så benyt dig af vores fødselsdagsrabat på 30%:
https://sanvigs-kunstskole.dk/shop/

Kommentar