akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  F√¶llesskab,  farvel√¶re,  feedback,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  Udstillinger

UGENS LEKTION – mere end 1 times grundig og inspirerende undervisning ?

‚̧ Gl√¶d dig ‚̧
I dag kl. 12 kan du se 5. lektion af vores kunstskoles helt fantastiske kursus MONOKROMT PORTRÆTMALERI Рmere end 1 times grundig og inspirerende undervisning.

Jeg er faktisk lidt stolt af kurset.
Ikke kun fordi jeg giver dig alt det, jeg ved om at male portr√¶tter – men ogs√• fordi det faktisk lykkes mig b√•de at undervise og male med vores lille k√¶re hvalp Arthur enten siddende p√• mit sk√łd eller bidende i mine t√¶er!

Men tilbage til kurset og UGENS LEKTION.
Der er rigtig mange tanker, der flyver igennem mit hoved, når jeg sidder og underviser dig dér på skærmen. Det kan godt være, at du ikke kan se det. Men jeg tænker hele tiden på, hvad DU har brug for, så DU kan blive rigtig god til at male et portræt.
Det er mit m√•l med al min undervisning – at g√łre dig dygtigere!

I UGENS LEKTION f√•r vi afsluttet ansigtet. Vi maler kinder, k√¶bepartiet, og s√• f√•r vi malet det andet √łje, s√• det bliver rigtigt placeret i forhold til det √łje, som vi malede for et par uger siden.
Jeg underviser dig i, hvordan du kan f√• en L√ÜKKER BL√ėD OVERFLADE, n√•r du maler hud, og hvordan du kan male h√•r – ved at male v√•dt i v√•dt. En teknik, som jeg selv er rigtig glad for at bruge.

Jeg viser dig ogs√•, hvordan jeg g√•r ind og retter fejl undervejs. Det er faktisk rigtigt vigtigt, at du ved, hvordan du kan g√łre det.

Så går du nemlig ikke så let i stå!

Du kan se kurset her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, s√• benyt dig af vores f√łdselsdagsrabat p√• 30%:
https://sanvigs-kunstskole.dk/shop/

Kommentar