akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Art Herning,  Atelier,  Fyn,  Gallerie Rasmus,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nye malerier,  Nyhed,  Presse,  tegneundervisning,  Udstillinger,  Værsktedet

Travlhed i atelieret!

Der er godt nok gang i den i atelieret og foran computeren.

Jeg maler, så malingen sprøjter om mig lige for tiden – eller rettere det har jeg faktisk gjort længe. I skrivende stund er jeg både ved at gøre værker klar til den store gallerimesse Art Herning med Gallerie Rasmus og til min soloudstilling i Gallerie Rasmus i Odense i februar. Oven i alt dette svarer jeg på forespørgsler om mine workshops og tilmeldinger til disse. Skønt, glæder mig helt vildt til at tage i mod kursister igen.

L1001266

Udsnit af et af mine malerier.

Min mand Morten er i fuld gang med at redigere og layoute en bog med mine malerier, fotos af processen taget af Morten og tekst af digteren Per Nielsen. Teksten er en email-korrespondance mellem Per Nielsen og jeg, hvor Per har spurgt ind til min kunst og mit liv. Det er en bog, som jeg ser meget frem til.

Her kan du se forsiden til bogen.

Forside - bagside plus ryg.indd

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar