Atelier,  Billeder undervejs,  Gallerie Rasmus,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Malerier til salg,  Nye malerier,  Nyhed,  Udstillinger,  Værkstedet,  Værsktedet

Teknikker og andet godt …

Som jeg lovede sidste gang, vil jeg fortælle lidt om den måde, som jeg arbejder på og lidt om de teknikker, jeg bruger. Jeg bliver ofte  spurgt, om jeg underviser i at male, lige som jeg selv gør? Hertil svarer jeg, at jeg gerne underviser i de teknikker, som jeg bruger, men jeg underviser ikke i at lave de samme billeder, som jeg gør. Jeg mener, at det er min opgave at tage udgangspunkt i kursisten og dennes billede, og ved hjælp af forskellige kunstneriske greb og teknikker at dygtiggøre hende/ham. Her kan mine teknikker måske bruges, og ellers så hiver jeg nogle andre op af posen ;-).

Tilbage til det jeg egentlig vil fortælle lidt om. Her kan du se nogle af de remedier og materialer, som jeg bruger: Akrylfarver, Poscatusher, vand, min føntørrer og ikke at forglemme malertape.

3
Mine malerier består som oftest af to dele. En foto-del og en tegnet/malet-del. Fotoet tager Morten, min mand, som oftest, som jeg så tegner og maler videre på.
Når jeg begynder på et lærred, starter jeg med at lave en bund. Den laver jeg af akrylfarve og en masse vand, således at farven bliver ligesom akvarelfarve at arbejde med.
2014-08-02 16.08.332014-08-02 17.03.552014-08-02 16.10.37
Derefter tager jeg hårtørreren og arbejder farven igennem. Det handler om at få en lethed og nogle transparente lag som modvægt til de mere mættede farvelag.
Hvis du har fået blod på tanden og gerne vil lære denne teknik og andre, så kan du tilmelde dig en af mine workshops her http://sanvigs-kunstskole.com/program-efterar-2014/
 Næste gang …
Vil jeg vise jer de forskellige stadier af et maleri og fortælle lidt om arbejdet med det.

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar