Sådan bruger du en projektor

Jeg bruger en projektor, når jeg skal overføre et motiv...
For at få adgang til siden her skal du være medlem. Du kan melde dig ind via shop eller forside.
akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Bogense,  farvelære,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdag,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nyhed,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet,  weekendworkshop,  workshop

Sådan bruger du en projektor

Jeg bruger en projektor, når jeg skal overføre et motiv til lærred.
Rent praktisk foregår det på den måde, at motivet, i mit tilfælde et foto, som jeg har på min computer, bliver lyst op på lærredet.
Derefter tegner jeg konturen af motivet op, og når det er gjort, er jeg klar til at male – og projektoren bliver pakket væk.
Det har jeg lavet denne lille video om 🙂
Hvis du har lyst til at blive undervist i brugen af en projektor, kan du tilmelde dig en af mine workshops her:
Lørdagsworkshop d. 2. april 2016
eller mit aftenkursus her:
Aftenkursus

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.