ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  Så er det mandag,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Så er det mandag – og jeg er i det “filosofiske hjørne”.

At følge sit hjerte…

Det lyder temmeligt banalt og ligetil – og alligevel kan det være så svært!
MEN ikke desto mindre er det jo sandt!


Det gælder i livet – også i kunsten.


Der har bestemt været tider i mit liv, hvor jeg på alle måder har mærket, at jeg ikke lyttede til den indre stemme, der meget insisterende fortalte mig, at det jeg havde gang i, ikke var det rigtige for mig.

Der var så til gengæld mange gode grunde til, at jeg var nødt til at gøre det. Økonomiske grunde, forsørgerforpligtelser, grunde som vi allesammen kender alt for godt, og som unægteligt er en del af livet og svære at komme uden om!

For 7 år siden tog Morten og jeg en stor beslutning.
Den kan du læse mere om på kunstskolens blog herunder:

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar