akrylundervisning,  akvarelundervisning,  Atelier,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nyhed,  Presse,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Så blev kunstskolen skudt i gang!

Kære Ann-Lisbeth. Tusind tak for en inspirerende, lærerig og hyggelig workshop. Har de sidste par timer siddet og arbejdet med farveovergange på solnedgangsbilledet, efter dine anvisninger. Det er lige præcis den teknik, som jeg har manglet i rigtig mange malerier. Så en kæmpe tak og knus fra Annie. Glæder mig enormt til næste workshop.
Sådan en sød besked havde Annie Benjaminsen skrevet på min FaceBook- side efter, at hun havde deltaget i min workshop her i weekenden. Dejligt – så bliver man glad i låget, for det er lige præcis det, som er målet med mine workshops. De skal være inspirerende, lærerige og hyggelige!
Her kan du se fotos fra weekendens workshop, og som du kan se, blev der også tid til en god frokost!


Hvis du gerne vil deltage i en af mine workshops, kan du læse mere her:
http://sanvigs-kunstskole.com/program-efterar-2014/

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar