akrylundervisning,  akvarelundervisning,  Atelier,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nyhed,  Presse,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Rosende ord og anbefaling fra en af mine deltagere på weekendens workshop.

I dag fik jeg denne besked fra Inge Strøm, som deltog i weekendens  workshop – hold da op, hvor blev jeg glad :-). Hun har lagt sin anbefaling ud på Annes Atelier.

“Igennem Annes Atelier blev jeg opmærksom på en ny kunstskole. Ann-Lisbeth Sanvig, som er Annes kollega, har fået udbygget sit atelier, så hun nu også har plads til at undervise i små hold, hvor hun i den grad formår at komme rundt til alle kursister. Dette var enormt givende. Ann-Lisbeth har den perfekte baggrund for at undervise. Ikke alene er hun professionel grafiker, hun har også arbejdet med mange andre former for udtryk, (acryl, olie, akvarel), hvilket gør hende i stand til at inspirere alle – og på alle niveauer. Hun er desuden uddannet billedkunstlærer og en super dygtig pædagog. Jeg var på hendes 1. hold, og kom hjem med masser af konkret viden og megen inspiration. Ligesom de andre på holdet. Først kommende lørdag, den 30. August viser Ann-Lisbeth sit dejlige sted frem, og jeg ved, at hun har et lille glas til os alle. Afslutningsvis vil jeg gøre opmærksom på, at medlemmer hos Annes Atelier får en rigtig fin rabat på Ann-Lisbeths kurser. Venlig hilsen Inge Strøm”

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar