Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Collage,  hepburn

På date med Audrey Hepburn og Bjørn Wiinblad

Kan du se det for dig? Audrey Hepburn på date med Bjørn Wiinblad. Med sommerfugle sværmende i luften, fugle, der synger og blomster i håret.

En eventyrlig fantasi som kan blive virkelighed. Næsten. Du kan ihvertfald give din fantasi vinger og sammensætte dit helt eget univers med en kunst-collage. Collagen er et fantastisk greb til at skabe et billede, hvor du finder billeder fra andre sammenhænge og blander det hele sammen til enhed.

Se introduktionen i videoen nederst.

Det er vigtigt at have en idé med din collage inden du starter. I kurset, der er online nu, får du vejledning i hvordan du styrer collagen så den både bliver fantasifuld og harmonisk at se på.

Som professionel og uddannet billedkunstner ved jeg hvor meget farvesammensætninger og former betyder for både et maleri og en collage. Udover at underholde dig med små anekdoter, og en fortælling om Bjørn Wiinblad, vil jeg give dig alle mine gode råd undervejs så du kan skabe dine egne fortællinger.

Tag en hyggedag med saks, lim og fantasi

Tag en hyggedag med saks, papir, lim og måske en printer. Få rabat oveni. I 3 dage giver vi nye medlemmer rabat, men du skal være kvik.

1. november får 30% rabat med rabatkoden 30procent

2. november får 20% rabat med rabatkoden 30procent

3. november får 10% rabat med rabatkoden 30procent

Rabatkoden anvendes når du bestiller dit første medlemskab. Når medlemskabet fornyes er det til normalprisen.

Du kan melde dig ind her.

[arve url=”https://youtu.be/5AsU_ZJBrqk” /]

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar