Kurser – Abstrakt maleri

Abstrakt LIVE kursus

Ialt 1 time 18 min.

LIVE send april 2022

Abstrakt maleri med store pensler og maling der kastes på lærredet. Slip kræfterne løs med dette live kursus.

Vi ser også på farvernes virkemidler, dybde og komposition og praktisk anvendelse af farverne. Vi ser på valg af pensler, og hvordan forskellige pensler kan ændre strøgene og udtrykket meget.

Abstrakt med inspiration fra Tracey Emin

Ialt 1 time 42 min.

Lektion 1-5 + podcast

Abstrakt maleri med inspiration fra Tracey Emin giver dig de ekstra virkemidler, der adskiller det “tilfældige” fra det kontrollerede abstrakte maleri.

Vi dykker ned i farvernes virkemidler, dybde og komposition, der løfter dit abstrakte maleri til nye højder. Vi gennemgår farveteori og praktisk anvendelse af farverne. Vi ser på valg af pensler, og hvordan forskellige pensler kan ændre strøgene og udtrykket.

Abstrakt maleri med inspiration fra Tracey Emin giver dig ny inspiration og ekstra virkemidler til dit abstrakte maleri.

Abstrakt med Kirkeby og Engelhardt

Ialt 1 time 19 min. 52 sek.

Lektion 1

Varighed 17 min. 12 sek.

Introduktion til at male abstrakt ekspressionistisk, hvor du tager udgangspunkt i Per Kirkeby og Maja Lisa Engelhardts malerier, og gør det til dit eget. Tag afsæt i naturen, eller i andre konkrete (og ukonkrete) ting. Overfør det til dit abstrakte maleri så det har et godt fundament og en historie at hvile i. Og så falder der også et par ekstra gode historier af her i introduktionen.

Lektion 2

Varighed 1 time 2 min. 40 sek.

Nu skal er males. Opbygning af baggrund, stilistiske greb, farveholdning og penselstrøg er nogle af de ting, der gennemgås grundigt. Du får at se hvordan farverne indbyrdes holdning og fylde, skaber både dynamik og ro i et abstrakt maleri. Se hele processen og få inspiration til at opbygge et sikkert farve- og formsprog.

ABSTRAKT EKSPRESSIONISME

Abstrakt ekspressionisme er et kursus hvor du lærer at male abstrakt, med en intuitiv tilgang.

Med udgangspunkt i kunstneren Joan Mitchell sætter vi fokus hvordan du med farver og bevidste greb kan skabe et spændende abstrakt maleri, som du får inspiration  til at skabe med dit helt eget personlige udtryk.

Du får selvfølgelig masser af tips undervejs til at blande farver, materialevalg og formgivning m.m.

Lær at male abstrakt

Lær at male abstrakt. Opbyg billedet så det ikke bare bliver tilfældigt, og tag udgangspunkt i en opstilling. Du lærer om farvernes betydning i det abstrakte maleri, om hvordan balancen opnås mellem forskellige farveflader. 

Derudover er der helt konkrete tips til at bruge spartel, vand og føntørrer til at skabe spændende flader. Se hele kurset og de hurtige tips. God fornøjelse.