ArtCopenhagen,  Atelier,  Billeder undervejs,  Gallerie Rasmus,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Malerier til salg,  Nye malerier,  Nyhed,  Presse,  Udstillinger,  Værkstedet,  Værsktedet

NEXT STOP ArtCopenhagen – Københavns største og bedste kunstmesse

I går afleverede jeg mine malerier til udstillingen “En bouquet fra min Digterhave” i Gallerie Rasmus i Odense. De hænger flot i smukt samspil med Else-Marie Andersens smukke blomsterdekorationer.

HUSK at der er fernisering i morgen – onsdag  d. 13/8 kl. 15-17. Her kan du – udover at se udstillingen – også få en snak med mig 🙂

Next stop er ArtCopenhagen d. 19.-21. september – Københavns største og bedste kunstmesse. Her udstiller jeg på Gallerie Rasmus´s stand, og det bliver helt fantastisk! Jeg er i fuld gang med malerierne, og jeg glæder mig helt vildt! Det er nogle forrygende dage i selskab med søde kollegaer, forstående gallerist og forhåbenlig et pænt salg :-).

Ann-Lisbeth Sanvigs Kunstskole: http://sanvigs-kunstskole.com/program-efterar-2014/

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar