ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  Find din egen stil,  inspiration,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online,  online kunstskole,  online kurser,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Mød månedens kunstner ❤️

Vi er så stolte af vores dygtige medlemmer i Ann-Lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole.

Derfor vil vi gerne introducere dig for dem og deres kunst.

I denne måned præsenterer vi dig for:

Hanne Nielsen ❤️

Hanne fortæller om sig selv og sine smukke farverige malerier:

Jeg er glad for farver, nogle gange for meget. Jeg følger Kunstskolens temaer om farvelære med stor interesse og prøver at følge instruktioner og gode råd. I lang tid har jeg lavet farveprøver, men har erfaret at skridtet fra de små prøver til den store palet er stort! En af mine udfordringer er at få hold på farvepaletten, inden jeg går i gang.

Jeg vil nævne tre forbilleder:

Pia Fonnesbech, som bl.a. maler stilleben, og som er uovertruffen til farverne.

Liza Krûgermeier, som samler mange elementer i sine malerier og binder dem sammen med farver.

Jonas Pihl, som skaber en eventyrverden af naturalistiske og drømmende elementer, krydret med strejf af universet.”

Tusind tak kære Hanne – vi er så glade for, at du har lyst til at være med og vise os dine fine malerier ❤️

Kærlig hilsen

Ann-Lisbeth

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar