abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  billedkunst,  farvelære,  Kunstskole,  online kunstskole,  online kurser,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Min undervisnings kvalitet…

Hvad er det, der sikrer dig, at den undervisning, som jeg giver dig, har en værdi og kvalitet?

Det er egentlig ganske enkelt.

Jeg er klassisk uddannet og har lært et håndværk.

Jeg blev uddannet på Det Fynske kunstakademi i 1991.

I alle de år har jeg holdt mit håndværk ved lige og gennem det udviklet mig kunstnerisk.

Den undervisning og de teknikker, som jeg giver dig, har jeg selv haft fingrene i og brugt i mine egne malerier.

Det sikrer dig tryghed og kvalitet.

Velkommen til min onlinekunstskole.

Kærlig hilsen

Ann-Lisbeth

Kommentar