akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  billedkunst,  Bogense,  Enetimer,  farvelære,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Nordfyn,  privatundervisning,  Sommerferiekursus,  undervisning,  Wellness

Male- og wellnessdag i din sommerferie

Giv dig selv en male- og wellnessdag i din sommerferie i min skønne have ??

Der findes ikke noget mere skønt end at sidde og male i smukke rolige omgivelser langt væk fra larm og støj.
Min have – eller vores må jeg hellere skynde mig at tilføje, for den er jo også min mand Mortens have – har den dejligste udsigt så langt øjet rækker ud over marker.
Det eneste, der forstyrrer er fuglene og den liflige rislen fra vores lille sø, som blev anlagt sidste sommer.
Her er masser af blomster og andre smukke motiver; men hvis du hellere vil male dine egne, gør du bare det – du bestemmer.
Pris:
Enetimer: 450,- kr. pr. time, minimum 2 timer pr. gang.
Er I flere, der gerne vil være sammen: 300 kr. pr. time/pr. person. Min. 4 timer og max. 5 deltagere.
Skriv til mig på min mail aa******@gm***.com –  og kom med et par forslag til datoer, så finder vi en dag :-).
 

 
Pengene skal overføres via netbank til konto nr. 6845 – 0001399387 ved tilmelding, og din tid er ikke reserveret, før betalingen er modtaget. Du modtager en bekræftende mail fra mig, når betalingen er registreret.
Afbud:
Bliver du forhindret  og melder afbud inden 14 dage før vores aftale, får du pengene retur. Desværre ikke hvis du bliver syg dagen før.

Kommentar