ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

LÆR AT MALE EN NÆSE…

❤ Glæd dig ❤
Nu kan du se 3. lektion – LÆR AT MALE EN NÆSE – i vores nye inspirerende og meget lærerige kursus “Monokromt portrætmaleri” ?

På kurset lærer du at blive rigtig god til at male et vellignende portræt efter foto.

I kursets 3. lektion viser jeg dig forskellige spændende teknikker – og jeg underviser dig i at få de rigtige proportioner på en næse, så den ikke bliver helt skæv 😉

I de næste uger får du hver uge en ny lektion fra vores kunstskole, hvor jeg underviser dig – helt ned i den mindste lille detalje – i at male mund og et levende hår.

Når du har gennemgået hele kurset, har du blandt andet lært:

  • at tegne ansigtet op på lærredet ved hjælp af et grid
  • at få de rigtige proportioner på ansigtet
  • at male øjne, næse, mund og hår
  • at blande de smukkeste nuancer ud fra én farve
  • at male et vellignende naturalistisk portræt efter et fotografi

Portrætkurset er både for dig, der for første gang vil prøve kræfter med at male et portræt – og for dig, der gerne vil have pudset dine færdigheder af, blive dygtigere og få ny inspiration.

Jeg guider dig undervejs, deler ud af al min erfaring og viden, som jeg har tilegnet mig gennem mine mere end 25 år som billedkunstner og underviser.

Har du brug for hjælp undervejs, kan du få feedback af mig til at komme videre.

Du kan se 3. lektion ved at trykke på linket herunder:

Trekvart profil – mal en næse

Rigtig god fornøjelse!

Kh Ann-Lisbeth

Kommentar