aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Find din egen stil,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  portrætkursus,  portrætmaleri,  Tips & tricks,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Kunstskolens bonusgave til nye medlemmer.

“I øvrigt tak for et godt webinar, jeg blev helt paf, da du fik sat ord på de frustrationer, som jeg lige pt går rundt med, og som egentlig har sneget sig ind på mig i løbet af de sidste par år. Det ramte spot on. Jeg fik nogle gode guldkorn og nye tanker med mig, om hvordan jeg evt kan gribe “krisen” an, så tak for det
Mange hilsner Mette Maya”

Jeg fik Mette Maya’s søde besked dagen efter, at hun havde deltaget i mit webinar/onlinekursus “Så overraskende (og sjovt) er det at finde din helt egen stil i din kunst”.

Og sådan en dejlig besked går bare rent ind hos mig og varmer mit hjerte.

“Så overraskende (og sjovt) er det at finde din helt egen stil i din kunst” er lavet ud fra mine egne frustrationer og erfaringer om, hvor svært det kan være at finde sin egen stil.

Det er en metode, som har hjulpet mig til både at spore mig ind på, hvad jeg har lyst til at male og til at udvikle mine malerier siden 2017.

I denne måned er det kunstskolens bonusgave til nye medlemmer af kunstskolen.

  • du får et link til et webinaret/onlinekursuset, som jeg holdt torsdag d. 30. september.

Du får adgang til at se webinaret/onlinekurset ved at tilmelde dig kunstskolen senest i dag d. 8. oktober på linket herunder:

https://sanvigs-kunstskole.dk

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

P.S. Når du har tilmeldt dig kunstskolen, modtager du et nyhedsbrev med linket til kurset. Det er vigtigt, at du gemmer det, da det giver dig adgang til at se kurset.


Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar