Connie Boe Boss side

Morten og jeg har den store glæde, at kunne fortælle dig, at vi har indgået et samarbejde med kunstskribent og kunstblogger Connie Boe Boss. 

Connie og jeg har kendt hinanden igennem flere år. Og jeg har været så heldig selv at blive omtalt af Connie flere gang, når jeg har haft udstillinger. Connie er utroligt aktiv i det danske kunstmiljø. Hun kender snart alle – både kunstnere og gallerister – inden for kunstverdenen. Connie er født i 1963.

Uddannet Bachelor i Dansk Litteratur, Københavns Universitet 1985. Uddannet Cand.Psych., Københavns Universitet 1993.

Connie skriver om sig selv: “Jeg deler min passion for primært dansk samtidskunst via mine mange kunstoplevelser rundt omkring i hele landet. Jeg har altid interesseret mig for kunst, sideløbende med mit øvrige arbejde og siden marts 2015 har dette udmøntet sig i at blogge om kunst, ud fra en personlig synsvinkel som modvægt til en mere kunsthistorisk, akademisk tilgang.”

Du kan følge med i hvad der sker på udstillinger i gallerier og på museer, se omtaler af messer og ferniseringer og læse om forskellige kunstnere, når Connie besøger dem i deres atelier. 

CONNIES BLOG

For at se indlæg skal du være medlem af Sanvigs Online Kunstskole og logget ind.

Jo større, jo bedre…

"Man øser fra sin egen brønd – hvor skulle man ellers øse fra?