akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Bøger,  Fyn,  Gallerie Rasmus,  Hauzfrau,  Jane Holmstrup,  kjoler,  Kunst,  Kunstskole,  Malerier til salg,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  nederdele,  Nye malerier,  Nyhed,  odense,  tegneundervisning,  Udstillinger,  undervisning,  weekendworkshop

Kunst og kjoler

Jeg havde sammen med Jane Holmstrup – Hauzfrau – det skønneste arrangement “Kunst og kjoler – ladies night” i går aftes i Gallerie Rasmus i Odense.
Jane tegnede og fortalte meget levende om sine smukke kreationer og historien bag hendes brand Hauzfrau. Jeg fortalte om min kunst, om mit liv med kunsten og min nye bog “Ingen nemme genveje”.


Der var mødt 50 interesserede og glade kvinder op og havde en dejlig aften. I aften gentager vi arrangementet med 50 nye gæster – glæder mig 🙂

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar