Atelier,  Gallerie Rasmus,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Malerier til salg,  Nye malerier,  Nyhed,  Presse,  Udstillinger

Kom til fernisering hos Gallerie Rasmus …

 

Gallerie Rasmus Odense

Ny Vestergade 8 & 9 . 5000 Odense C . Tlf: 65 91 88 33

mail: od****@ga*************.dk

”En Bouquet fra min Digterhave”

Blomsterfestival i Gallerie Rasmus
13. august – 13. september 2014

Fernisering d. 13/8 kl. 15.00 – 17.00
Ann-Lisbeth Sanvig vil være til stede

vanitas.jpg
p1080032.jpg

Søndag d. 17/8 kl. 11.00 – 15.00
Kan du få en snak med Else-Marie Andersen og mig
om blomsterdekoration og maleri

Jeg udstiller mine blomstermalerier, som er inspireret af Else-Marie Andersens blomsterdekorationer. Else-Marie Andersen blev uddannet blomsterdekoratør i 1968, og har siden beskæftiget sig med blomster i mange sammenhænge. Else-Marie havde bl.a. et længere samarbejde med blomsterkunstneren Tage Andersen.
Titlen på mine malerier er Vanitas. Vanitas er en genre inden for stilleben-maleriet, som blomstrede op i den hollandske kunst i det tidlige 17. århundrede. Jeg har valgt at fortolke vanitas-motivet med blomster og kombinere det med fotos af forladte steder.  Det forfald, som indtræder, når f.eks. et hjem bliver forladt, og tiden sætter sine spor, kan være utroligt smukt, men vidner også om tingenes og livets forgængelighed. Blomsterne er sat i kontrast hertil som symbol på det nye liv, som blomstrer op, men som er flygtigt og forgår med tiden.

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar