akrylundervisning,  akvarelundervisning,  Atelier,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nyhed,  Presse,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Kan du svare ja til flere af disse spørgsmål?

Jeg er i tvivl om, hvilken stil jeg skal male i? Jeg er gået i stå, hvordan kommer jeg i gang igen? Hvordan får jeg dybde i mit maleri? Hvordan får jeg balance mellem farverne? Jeg vil gerne i gang med at male; men ved ikke hvordan?
2-L1015076
Hold da op – der er mange spørgsmål, der trænger sig på, når man kaster sig ud i den svære kunst at male! Men det er muligt at få et kvalificeret bud på dem. Jeg tilbyder dig sparring, undervisning i maleteknikker og farvelære, kunsthistorisk og samtidskunstneriske inputs og inspiration og ikke mindst hyggeligt samvær og fællesskab med ligesindede 🙂
I efteråret tilbyder jeg følgende malekurser (max 8 deltagere på hvert hold):
Tryk her og tilmeld dig aftenkursus start d. 9. september
Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 13. og 14. september
Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 4. og 5. oktober
Tryk her og tilmeld dig weekendworkshop d. 15. og 16. november

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar