ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Du kan spørge mig om alt,  farvelære,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online,  online kunstskole,  online kurser,  Tips & tricks,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Jeg sender live på Facebook på søndag d. 30. juni 📽

Kære alle ❤️
Jeg går live 😍

På søndag d. 30. juni sender jeg live på Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole 🎥

Her fortæller jeg, hvordan du kan få styr på dine farver og dermed større maleglæde ❤️

Så se med kl. 17-17.45 på kunstskolens Facebookside 💕

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth — her: Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole.

Tryk her og kom ind på kunstskolens Facebook side:

https://www.facebook.com/sanvigskunstskole/

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar