ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  ATELIERETS HEMMELIGHEDER,  billedkunst,  farvelære,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Jeg maler live…

Se med mens jeg maler på mandag d. 16. august kl. 19.30 🎨❤️
Jeg maler live på mit maleri fra mit atelier her på kunstskoles Facebookside 🎥

Jeg fortæller undervejs om teknikkerne, og hvordan jeg bruger farverne, maler lys og skygge og skaber dybde.

Du vil kunne følge med i processen og stille spørgsmål bagefter.

https://www.facebook.com/sanvigskunstskole/

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Hej. Jeg stĂĄr bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar