abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Kunstavisen,  Kunstskole,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Jeg elsker at male ?

Lige siden jeg for første gang fik en pensel i hånden og stod foran et lærred, har jeg været dybt fascineret af det.

Jeg kan ikke slippe det.

Mine onlinekurser bygger på min egen fascination og glæde ved at male.
Den glæde vil jeg gerne give videre til dig

Men jeg kender også godt følelsen af, at man næsten kan opgive på forhånd, når det skal passes ind i en travl hverdag.

Derfor har vi tilrettelagt kurserne, sĂĄ du hele tiden har adgang til dem.
Du kan blive ved med at vende tilbage til dem og fortsætte, hvor du slap sidst.

Rigtig god fornøjelse.

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Kommentar