Jeg elsker at male ? - Sanvigs Online Kunstskole
abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  F√¶llesskab,  farvel√¶re,  feedback,  Kunst,  Kunstavisen,  Kunstskole,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Jeg elsker at male ?

Lige siden jeg for f√łrste gang fik en pensel i h√•nden og stod foran et l√¶rred, har jeg v√¶ret dybt fascineret af det.

Jeg kan ikke slippe det.

Mine onlinekurser bygger på min egen fascination og glæde ved at male.
Den glæde vil jeg gerne give videre til dig

Men jeg kender ogs√• godt f√łlelsen af, at man n√¶sten kan opgive p√• forh√•nd, n√•r det skal passes ind i en travl hverdag.

Derfor har vi tilrettelagt kurserne, så du hele tiden har adgang til dem.
Du kan blive ved med at vende tilbage til dem og fortsætte, hvor du slap sidst.

Rigtig god forn√łjelse.

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Kommentar