abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Jeg bliver bare så glad, når jeg får sådan en dejlig besked

Prøv lige at se her, hvad Tove Husted skriver om vores onlinekurser og min undervisning.
Jeg bliver bare så glad, når jeg får sådan en dejlig besked, det varmer helt ind i hjertet – tusind tak Tove

“Kære Ann-Lisbeth

Jeg er helt ny i din kunstskole – har netop set din video om portrætmaleri. Jeg er vild med din tilgang til det – din måde at undervise – dine malerier i det hele taget – og glæder mig til at få tid til at fordybe mig yderligere i dine instruktionsvideoer.”

Får du også lyst til at deltage i mine onlinekurser – kan du læse mere her ?

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Lige nu har vi en rabat på 50% i rabat ved køb af dit første medlemskab.

Kommentar