akrylfarver,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  ekspressivt portrætmaleri,  Fællesskab,  farvelære,  feedback,  inspiration,  Kunst,  oliemaleri,  online kunstskole,  online kurser,  portrætkursus,  portrætmaleri,  tegneundervisning,  Tips & tricks,  tutorial,  tutorials,  undervisning

Hvad får du ud af at være medlem af kunstskolen?

Der er flere af mine medlemmer, der har sagt til mig, at de er så glade for, at jeg, i min undervisning i kurserne, ikke alene fortæller, hvad jeg gør, men at jeg også viser dig, hvordan du kan gøre det.

Den form for undervisning er der ikke mange, der tilbyder.

Jeg er uddannet kunstner og ved stort set alt om, hvilke problemer du støder på undervejs.

I de godt 30 år jeg har været billedkunstner og underviser, har jeg samlet en masse viden om at male.
Det betyder, at du er fri for at lede alle mulige andre steder.

Jeg ved f.eks. en masse om farver og om, hvordan de virker, når de bliver sat op imod hinanden.

Og jeg ved, hvordan du kan blande farverne indbyrdes – så du får meget mere glæde af dem.


Så spring ud i det – jeg er med dig.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

P.S Hvis du tilmelder dig på linket herunder senest d. 7. december, så får du vores julerabat på 30%.

Du skriver bare “julerabat”, når du tilmelder dig – så er den hjemme.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ❤️

Kærlig hilsen

Ann-Lisbeth

https://sanvigs-kunstskole.dk/priser-og-medlemskab/

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar