akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Billeder undervejs,  Bogense,  Enetimer,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdag,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nyhed,  privatundervisning,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Hun troede ikke, at hun kunne male mere …

For 3 uger siden modtog jeg en mail fra Dorte om, at hun havde brug for hjælp til at komme igang med at male igen, og at hun gerne ville have enetimer.

Hun kom til mig første gang for 14 dage siden i 3 timer. Hun havde ikke malet længe og havde næsten opgivet modet. Jeg mærkede helt klart, at dette måske var hendes sidste forsøg.
Dorte havde taget nogle malerier med, som hun var gået i stå med. Vi havde en rigtig god snak om, hvad hun havde brug for at kunne komme videre med dem.
I løbet af de 3 timer- den tirsdag for 14 dage siden –  fik jeg hjulpet hende i gang igen. En del af undervisningen drejede sig om farveteori. Hvordan man kan blande farverne, og hvordan de indvirker på hinanden.

20160831_115555 (1)
Her kan du se, hvor fint Dorte derhjemme havde arbejdet videre med skitser og farvevalg.

 
I dag har jeg haft besøg af Dorte for anden gang 🙂
Og sikken en forandring – det var en helt anden kvinde, som jeg fik ind ad døren.
Glad og fuld af gåpåmod og medbringende hele 5 nye påbegyndte malerier, som jeg i dag hjalp hende videre med – skønt :-).
 

 
Senere i eftermiddags fik jeg denne mail fra Dorte:

“Kære Lisbeth
Tusind  tak for i dag. Det er virkelig noget der rykker- det er meget længe siden jeg har haft sådan en  YES.  følelse . Den bedste gave jeg har givet mig selv.”

 
Er spændt på at se, hvor langt hun er nået, når hun kommer næste gang :-)”
Trænger du også til at få hjælp til at komme videre med dit maleri – eller ligesom Dorte – at komme i gang med at male igen – så se bare her:
Jeg har 3 workshops og et aftenkursus her i efteråret, desuden tilbyder jeg enetimer:
Enetimer
Aftenkursus
Workshop d. 17. september
Workshop d. 15. og 16. oktober
Workshop d. 19. november

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar