Guidet galleri- og museumsbesøg i Århus …

Lørdag d. 19. marts 2016 kl. 12-15:

Galleri- og museumsbesøg i Århus

På denne tur vil vi først besøge vi Galerie MøllerWitt – derefter går turen til kunstmuseet ARos. Du vil her få et indblik i den danske og kinesiske samtidskunst, når den er allerbedst.
Pris:
475 kr.
Rabat: Hvis du er medlem af Kunstskolen Annes Atelier koster det dig kun 375 kr. at deltage :-).
Prisen inkluderer oplæg og guidet rundvisning af mig, museumsentré og kaffe og kage i museets café.
Egen transport.
Galerie MøllerWitt
I det velrenommerede galleri i Christiansgade i Århus udstiller de nogle af Danmarks dygtigste samtidskunstnere. Fra d. 4. marts til d. 9. april viser de en udstilling med kunstneren Jesper Christiansen .
bib
Mr Stephen’s Library. Foto: Jan Søndergaard.
Jesper Christiansen har igennem de seneste år markeret sig stærkt på den danske kunstscene. I hans ofte meget store værker skildrer han det mennesketomme rum. Smukke og stemningsmættede interiører med vægge, møbler, skitser af husplaner og planter. I 2010 var Jesper Christiansen sammen med en række andre kunstnere udvalgt til at udsmykke Kronprinsparets bolig i Frederik VIII’s Palæ.
ARos: A new dynasty – created in China.
Udstillingen præsenterer 25 kinesiske samtidskunstnere, som viser hver deres syn på Kina udtrykt i maleri, installationskunst, video, skulptur og fotografi. De opsigtsvækkende værker bearbejder kinesernes nationalfølelse og ytringsfrihed, som er emner, som af naturlige årsager optager dem meget, men som i disse tider også er høj aktuel for os andre.
 
kinesisk kunst aros
Wang Yuanzheng They.  Foto taget fra ARos´s hjemmeside.
ARoS har 7.000 kvadratmeter udstillingsareal. Museet har en samling på ialt 8.000 værker fra år 1170 til i dag.
På ARoSkan du se landets fineste samling af danske modernister fra første halvdel af 1900-tallet og verdens største Per Kirkeby-samling foruden værker af en række fremtrædende, internationale nutidskunstnere som Bill Viola, Olafur Eliasson, Ron Mueck, Pipilotti Rist, Tony Oursler, James Turrell, Mona Hatoum, Carsten Höller, Gilbert & George.
Udover museets samling viser ARos en række spændende særudstillinger.
Aros
Kaffe og kage.
Vi får vi kaffe og kage i museets café :-). Det er inkluderet i prisen.
OBS ! ! ! Arrangementet bliver gennemført ved minimum 10 deltagere. Hvis det bliver aflyst, får du pengene retur.
Tilmelding senest 10 dage før arrangementets dato.
Afbud: Bliver du forhindret i at deltage i arrangementet og melder afbud senest 30 dage før, får du pengene retur.
Du kan overføre pengene via netbank til konto nr. 6845 – 0001399387,eller betale til aasanvig@aasanvig.com via betalingsservicen PayPal  hvor du bl.a. kan anvende Visa/Dankort. (PayPal er gratis at anvende for dig som kunde, og du modtager automatisk en kvittering).
Det navn, der vises på dit kontoudtog, er:
PAYPAL*ANNLISBETHS paypal_logo
Ved betaling og tilmelding, er det vigtigt du altid angiver dit navn og arrangementets navn og dato både ved bankoverførsel og betaling via PayPal.