aftenkursus

Godt nytår og klar til en ny sæson

Kunstskolen er klar til 2015
Så nærmer vi os 2015, og jeg glæder mig over den meget positive modtagelse kunstskolen har fået allerede i første halvår. En ny sæson står for døren, og du kan se kursusprogrammet her og tilmelde dig under hvert enkelt kursus. Jeg glæder mig til at se både gengangere og nye ansigter i atelieret. Første kursus er 21. – 22. februar, så skynd dig at melde dig til så du sikrer dig en plads.
Aftenholdet har første dag 17. februar. Læs mere her.

Vidste du, at du, når du har tilmeldt dig min kunstskoles nyhedsbrev, som noget ganske særligt får en overordentlig pæn rabat på mine weekendworkshops i foråret??? 
Rabatten gælder frem til d. 1. februar – så hvis du vil have glæde af den, er det med at komme til tasterne :-).

Godt nytår og velkommen i 2015. PS: Vil du spare op til et kursus – se her…
DSCF0420-2
L1001007

Kommentar