aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Fyn,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nyhed,  tegneundervisning,  undervisning,  Værsktedet,  weekendworkshop,  workshop

Foråret står for døren …

Foråret står for døren og det er nu, at du skal gøre noget for dig selv og din kunst.

Riv en weekend ud af kalenderen, glem alt om madlavning, tøjvask og andre tidsrøvende ting 🙂.
Nu er det dig og dit maleri, det handler om. Uanset på hvilket niveau du befinder dig, så tager min undervisning udgangspunkt i DIG OG DIT MALERI!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 20% i rabat på mine workshops:
Tilmeld mig nyhedsbrev

 • kvalificeret sparring, så du kan finde ud af, hvilken retning dine malerier skal tage
 • undervisning i hvordan du kan bruge en projektor til at tegne dit motiv op med
 • undervisning i at bruge maletape til at skabe linjer
 • collageteknik
 • undervisning i farvelære
 • undervisning i forskellige maleteknikker f.eks. lasur, akvarel og spartel
 • undervisning i farveperspektiv – hvilke farver, der træder frem og hvilke, der giver dybde i dit maleri
 • undervisning i hvordan du blander farver og laver f.eks. en okker
 • tegneundervisning
 • kunsthistorisk og samtidskunstneriske inputs og inspiration – jeg har fingeren på pulsen i samtidskunsten og en stor kunsthistorisk viden, som kan inspirere dig
 • samvær og fællesskab med ligesindede – det er en weekend i selvforkælelsens tegn, hvor vi hygger os samtidig med, at der bliver malet med fuld koncentration
 • dine kan male egne motiver, få en opgave af mig eller blive inspireret og finde dine motiver i vores dejlige have, og den smukke natur, når vejret og årstiden er til det.

Læs bare her, hvad andre kursister har skrevet :-):
“Fantastiske kurser! Man bliver afhængig 🙂” kommentar fra en af mine kursister Birgitte Østergård Gade
“Ann-Lisbeth har den perfekte baggrund for at undervise. Ikke alene er hun professionel grafiker, hun har også arbejdet med mange andre former for udtryk, (acryl, olie, akvarel), hvilket gør hende i stand til at inspirere alle – og på alle niveauer.”. Rosende ord fra en af mine kursister Inge Strøm
Tak for 2 inspirerende dage og tak for din måde at være på. Du er god til at sætte dig ind i den enkeltes behov. Jeg har fået noget konkret med mig hjem og masser af ny energi til at komme videre.” Sådan skrev Eva Andresen, som deltog på min workshop i september.
“At være med på Ann-Lisbeths kurser, er det bedste der er hændt mig i meget lang tid. Hun er en suveræn dygtig underviser i alle stilarter. En dejlig personlighed. Får lige præcis det jeg har brug for, og lidt mere, som jeg ikke vidste, at jeg manglede. Kan varmt anbefale hendes kurser.” Sådan skrev Annie Benjaminsen, som deltog på mine workshops i august og september.
OBS!!! Der er nu kun få pladser tilbage på mit aftenhold!
 
 
 
 
 

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar