akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Billeder undervejs,  Bogense,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nye malerier,  Nyhed,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Udstillinger,  Værkstedet,  Værsktedet

Fluen på væggen.

Jeg har længe gået og tænkt på at begynde at male motiver med mænd. Som oftets er det sådan, at jeg får en idé – en genial idé, synes jeg som regel, men da jeg efterhånden kender mig selv ret godt, har jeg vænnet mig til at gemme den lidt i baghovedet. Hvis den insisterer og bliver ved med at trænge sig på – går jeg i gang.
Det gjorde jeg så forgårs.
Måske tænker du, når du ser videoen:
Hvad foregår der dog i hovedet på hende? 
Det får du den korte forklaring på her ;-):
På mine værker med kvinder og hunde,  symboliserer hundene  det maskuline.
Her på dette maleri, sidder der en krage – en kvinde – og hakker på mandens tatovering, hvor der inde i hjertet står “MOM”. Det handler altså – blandt andet – om den evige kamp mellem mandens mor og hans kvinde, og mandens splittelse mellem to af kvinderne i sit liv.
Jeg har, indtil nu, malet de første lag i hans ansigt og hurtigt skitset kragen op. Næste skridt er at arbejde videre med baggrunden og skabe dybde i rummet.

 
Jeg holder den næste workshop lørdag d. 17. september – du kan tilmelde dig her:
Lørdags workshop d. 17. september 2016
 
 
 

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar