Fluen på væggen.

Jeg har længe gået og tænkt på at begynde at male motiver med mænd. Som oftets er det sådan, at jeg får en idé – en genial idé, synes jeg som regel, men da jeg efterhånden kender mig selv ret godt, har jeg vænnet mig til at gemme den lidt i baghovedet. Hvis den insisterer og bliver ved med at trænge sig på – går jeg i gang.
Det gjorde jeg så forgårs.
Måske tænker du, når du ser videoen:
Hvad foregår der dog i hovedet på hende? 
Det får du den korte forklaring på her ;-):
På mine værker med kvinder og hunde,  symboliserer hundene  det maskuline.
Her på dette maleri, sidder der en krage – en kvinde – og hakker på mandens tatovering, hvor der inde i hjertet står “MOM”. Det handler altså – blandt andet – om den evige kamp mellem mandens mor og hans kvinde, og mandens splittelse mellem to af kvinderne i sit liv.
Jeg har, indtil nu, malet de første lag i hans ansigt og hurtigt skitset kragen op. Næste skridt er at arbejde videre med baggrunden og skabe dybde i rummet.
 
Jeg holder den næste workshop lørdag d. 17. september – du kan tilmelde dig her:
Lørdags workshop d. 17. september 2016
 
 
 

Kommentar

error: Materialet kan ikke downloades men ses her :-)
Scroll til toppen