akrylundervisning,  akvarelundervisning,  Atelier,  Billeder undervejs,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nye malerier,  Nyhed,  Presse,  tegneundervisning,  undervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Er du gået i stå med dine malerier?

Warning: Array to string conversion in /customers/c/d/0/sanvigs-kunstskole.dk/httpd.www/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/jetpack-carousel.php on line 261 Warning: Array to string conversion in /customers/c/d/0/sanvigs-kunstskole.dk/httpd.www/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/jetpack-carousel.php on line 261 Warning: Array to string conversion in /customers/c/d/0/sanvigs-kunstskole.dk/httpd.www/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/jetpack-carousel.php on line 261 Warning: Array to string conversion in /customers/c/d/0/sanvigs-kunstskole.dk/httpd.www/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/jetpack-carousel.php on line 261

Det tror jeg, at vi alle kender til – OG det er bare vildt frustrerende!!!
D. 13. og 14. september holder jeg maleworkshop, hvor du kan få professionel hjælp og kunstneriske inputs til at komme videre med dine malerier. Da jeg har plads til max. 8, vil jeg anbefale dig at melde dig til nu, hvis du vil være sikker på at få en plads.
Tryk og tilmeld dig workshoppen her
Men inden vi ses, vil jeg give dig et lille trick 😉
Når jeg arbejder på et maleri, sker det ofte, at jeg kommer i tvivl om, hvilken farve jeg skal bruge. Men for ikke at ødelægge noget bruger jeg et tegne- og maleprogram,der hedder Paint. Jeg tager et foto af maleriet med min mobiltelefon, sender det til min mail og downloader det på min computer. Herefter åbner jeg fotoet i Paint. Det er forholdsvis nemt og simpelt at arbejde med. Jeg bruger det mest til at se, hvilken farve de forskellige flader skal have, men der er mange andre anvendelsesmuligheder. Og jeg skal lige skynde mig at påpege, at jeg ikke er noget computergeni!!!
Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Paint:
Tryk her og se hvordan du åbner paint
Tryk her og se hvordan du bruger paint
Eksempel på, hvordan jeg bruger Paint:


.

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar