akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Billeder undervejs,  Bogense,  Enetimer,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nyhed,  privatundervisning,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Det er derfor, at jeg elsker at undervise

Dejlig besked i min indbakke fra Dorte Børmose, der havde 3 timers enetimer hos mig i dag:

Hej lisbeth
Jeg fandt hjem, bilen kørte af sig selv 🙂  mens jeg prøvede at holde tankerne ved vejen. Så glad !!!   Tusind tak for i dag- du gjorde en forskel 🙂
Du kan også få enetimer hos mig :
Pris:
300 kr. pr. time, minimum 2 timer pr. gang.
Du kan kontakte mig på min mail aa******@gm***.com – så finder vi en dato:-).
lisbeth workshop 2016

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar