akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Bogense,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nye malerier,  Nyhed,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Værkstedet,  Værsktedet

Dejlig workshop i lørdags . . .

I lørdags holdt jeg workshop for nogle skønne kvinder. Det er altid utrolig berigende at tage imod kursister i mit atelier og undervise på mine workshops.
Og det er dejligt hver gang at opleve, hvor tæt man faktisk kommer på hinanden bare på een dag.
På denne workshop underviste jeg bl.a. i, hvordan man kan få baggrunden til at leve og i at få mere ud af akrylfarver. Derudover gav jeg individuel rådgivning, om hvordan de kunne arbejde videre med udtrykket i deres malerier.
Kunne du tænke dig at deltage i min sommerworkshop d. 4. juni  – kan du tilmelde dig her:
Lørdagsworkshop d. 4. juni 2016

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar