akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Billeder undervejs,  Bogense,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdagsworkshop,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nye malerier,  Nyhed,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Udstillinger,  Værkstedet,  Værsktedet

Dagbog fra mit atelier

Velkommen til kunstfluen på væggen 🙂

Jeg vil løbende lave små dagbogsopslag med fotos og videoklip, hvor du kan kigge mig over skuldrene og følge med i arbejdet med mine værker.
Jeg vil fortælle om de teknikker og materialer, som jeg bruger, og hvordan jeg bygger mine værker op.
Du kan tilmelde dig på linket her, hvis du har lyst til at lære nogle af mine eller andre teknikker og arbejdsmetoder:
workshops i efteråret 2016
Aftenkursus efteråret 2016
Håber at det har din interesse – god fornøjelse 🙂
Kh
Ann-Lisbeth
NB! Hvis du følger mig her på min hjemmeside, får du automatisk besked, når jeg lægger nyt op på siden :-).
L1012812

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar