akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  Billeder undervejs,  Bogense,  Enetimer,  Fyn,  Hårslev,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdagsworkshop,  Malerier til salg,  maleskolepånordfyn,  Maleundervisning,  maleundervisningpånordfyn,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nye malerier,  Nyhed,  privatundervisning,  serigrafi,  silketryk,  Søndersø,  tegneundervisning,  Udstillinger,  Værkstedet,  Værsktedet

Dagbog fra kunstnerens atelier

14067624_10154442582068648_7352824550984892524_n
Så kom jeg så langt.
Tænker, at der stadig er et stykke vej endnu før, at han er færdig. Jeg skal arbejde med hans hår – noget af det vil jeg lade stå skitseagtigt.
Øjnene, tænker jeg, er færdig. Jeg er ganske tilfreds med udtrykket i dem.
Jeg skal også arbejde mere med kragen – den mangler mere liv og udtryk.
Lige nu synes jeg, at tatoveringen med hjertet ser ud som om den er lagt ovenpå hans skulder – der skal jeg gøre mere ved skyggerne for at få den til at være en del af hans krop.
Det er altid svært i den sidste fase. Hvor meget skal der til?
På engelsk siger man:”Hold your horses!”.
Det udtryk, kan jeg rigtig godt lide. Det prøver jeg på, og det er godt nok svært, skal jeg hilse og sige. Når man, som jeg, er en utålmodig sjæl, der bare glæder sig helt vildt til at se det færdige resultat 🙂
 

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar