ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  ATELIERETS HEMMELIGHEDER,  billedkunst,  folder og draperinger,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online,  online kunstskole,  online kurser,  tutorial,  tutorials,  undervisning

ATELIERETS HEMMELIGHEDER – Nyt fra mit atelier til kunstskolens medlemmer

Jeg har de sidste uger malet et nyt maleri – og nu kan du se med, mens jeg maler folder og draperinger på et gardin 😊

Det er sjældent, at vi kunstnere åbner op for, at andre kan følge med i vores arbejde i atelieret.

Men jeg giver dig en unik chance for at se med undervejs og følge mit arbejde med maleriet.

Se med her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/online-kunstskole/atelierets-hemmligheder-1/

Rigtig god fornøjelse ❤

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Kommentar