akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Atelier,  farvelære,  Fyn,  Ikke-kategoriseret,  Kunst,  Kunstskole,  lørdag,  lørdagsworkshop,  Maleundervisning,  Maleworkshop,  Nordfyn,  Nyhed,  tegneundervisning,  weekendworkshop,  workshop

At følge dit hjerte

At følge dit hjerte . . .

Det lyder temmeligt banalt og ligetil – og alligevel kan det være så svært!
MEN ikke desto mindre er det jo sandt!
Det gælder i livet – også i kunsten.
Der har bestemt været tider i mit liv, hvor jeg på alle måder har mærket, at jeg ikke lyttede til den indre stemme, der meget insisterende fortalte mig, at det jeg havde gang i, ikke var det rigtige for mig.
Der var så tilgengæld mange gode grunde til, at jeg var nødt til at gøre det.
Økonomiske grunde, forsørger forpligtelser, grunde som vi allesammen kender alt for godt, og som unægteligt er en del af livet og svære at komme uden om!
For ca. to år siden stoppede jeg med at arbejde som skolelærer, blev kunstner på fuldtid og startede min egen kunstskole, og det var første skridt på min vej til at følge mit hjerte.
Jeg havde heldigvis fuld opbakning fra min mand Morten – uden det havde det slet ikke kunnet lade sig gøre. Min datter Clara var ikke en lille pige mere, så nu var der mere tid til mine kunstneriske aktiviteter.
For nylig fik vi solgt vores dejlige ejendom i Freltofte, og flyttede til et mindre og økonomisk mere overkommeligt hus på Nordfyn – faktisk det hus, som jeg boede i, da Morten og jeg lærte hinanden at kende for 0tte år siden.
Oven i det har jeg taget det sidste skridt, nemlig at turde male det, som jeg egentlig altid har haft lyst; men ikke har haft modet til, fordi jeg var bange for, at folk ville tro, at jeg var lidt småskør :-).
Jeg har altid haft en lidt “skæv” tilgang til livet. Samtidig har jeg i den grad forsøgt at undertrykke den og “please” folk omkring mig – også de mennesker i kunstbranchen, som jeg var afhængig af og, som jeg troede, ikke ville bryde sig om det.
Men så fandt jeg ud af, at de kan faktisk godt lide det!
Nu får jeg pludselig henvendelser fra gallerier herhjemme og udlandet, som synes at mine malerier er spændende – tænk sig at jeg kunne tage så meget fejl.
Der vil altid være nogle, som ikke bryder sig om det – og fred med det! Du kan ikke gøre alle glade, og det skal du heller ikke, for så bliver det bare ligegyldigt!
Det vigtigste er, at du har det godt med det, som du maler!
Så for at vende tilbage til overskriften – håber at du er nået hertil uden at få alle udråbstegnene galt i halsen 🙂
At følge dit hjerte og tage de valg i livet og i kunsten, som er rigtige for dig!
Hav en god dag 🙂
Ann-Lisbeth
 
 
 
 

Avatar

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

No Comments

Kommentar