abstrakt maleri,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  farvelære,  feedback,  Kunst,  Maleundervisning,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

ANDY WARHOL og BLOMSTER.


❤ Glæd dig til på torsdag ❤
og det nye kursus “PopArt 1 – ANDY WARHOL OG BLOMSTER”


På torsdag udkommer vi med det første af 2 kurser med POP ART som tema.

Jeg har selv malet en hel serie blomsterbilleder, som er inspireret af PopArtens mester og fader ANDY WARHOL.

Det har jeg glædet mig som et lille barn til at lave og vise dig.

  • I dette kursus indvier jeg dig i, hvordan jeg maler mine PopArt blomsterbilleder – og viser dig, hvordan DU kan male dine.
  • Jeg fortæller dig om Andy Warhol og viser dig de virkemidler, som han brugte – OG hvordan DU kan bruge dem ?

Rigtig god fornøjelse ❤

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Kommentar