Atelier,  Kunst,  Kunstskole,  Nyhed

Aftenkursus 10 gange – akvarel, akryl- og olie

Tirs. 9. sep. – tirs. 18. nov. Kl. 18.30 – 21.15.
Pris: 1000,- kr. v. tilmelding og 100 kr. pr. gang. Der er 10 gange i efteråret. Tilmeld dig herunder, og endelig tilmelding bekræftes når grundbeløbet på 1000,-kr. er indbetalt. Maksimum 12 deltagere. Tilmelding senest den 25. august.
Akvarel, akryl- og oliemaling.
Dette hold er for alle. Jeg underviser med udgangspunkt i dine billeder og de problemer og udfordringer, som du oplever i dit arbejde med dem. Du kan have brug for at lære nogle nye maleteknikker, få nogle inputs og sparring til at komme videre med dit maleri eller bare få et lille spark til at komme i gang.
Bemærk at grundbeløbet ikke refunderes ved afbud, men betales tilbage hvis holdet ikke oprettes.
Aftenkurserne foregår i atelieret Freltoftevej 43, Freltofte, 5792 Årslev.


Registrer dig ved at udfylde formularen herover. Så er du skrevet op, men du er først tilmeldt, når betaling er overført via netbank til konto nr. 6845 – 0001399387,eller betale til aasanvig@aasanvig.com via betalingsservicen PayPal hvor du bl.a. kan anvende Visa/Dankort. (PayPal er gratis at anvende for dig som kunde, og du modtager automatisk en kvittering). Det navn, der vises på dit kontoudtog, er: PAYPAL*ANNLISBETHS paypal_logo
Ved betaling og tilmelding, er det vigtigt du altid angiver navn og kursusnummer både ved bankoverførsel og betaling via PayPal.
L1011121

Kommentar