1 plads tilbage på mit aftenkursus i mit dejlige atelier ? - Sanvigs Online Kunstskole
abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

1 plads tilbage på mit aftenkursus i mit dejlige atelier ?

Som du kan se, så der er fuld koncentration, men også masser af hygge på mine kurser.

Det vigtigste er, at uanset på hvilket niveau du befinder dig – så tager min undervisning udgangspunkt i dig og dit maleri.

Hos mig kan du bl.a. få:

? undervisning i portrætmaleri

? undervisning i det abstrakte maleri

? hjælp til at komme videre med dine malerier, hvis du er gået i stå

? undervisning i lys og skyggelægning

? undervisning i forskellige maleteknikker

HUSK at du som medlem af min online kunstskole får rabat på kurset.

Du kan læse mere her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/

Kommentar