abstrakt maleri,  aftenkursus,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  F√¶llesskab,  farvel√¶re,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

1 plads tilbage på mit aftenkursus i mit dejlige atelier ?

Som du kan se, så der er fuld koncentration, men også masser af hygge på mine kurser.

Det vigtigste er, at uanset på hvilket niveau du befinder dig Рså tager min undervisning udgangspunkt i dig og dit maleri.

Hos mig kan du bl.a. få:

? undervisning i portrætmaleri

? undervisning i det abstrakte maleri

? hjælp til at komme videre med dine malerier, hvis du er gået i stå

? undervisning i lys og skyggelægning

? undervisning i forskellige maleteknikker

HUSK at du som medlem af min online kunstskole får rabat på kurset.

Du kan læse mere her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/

Kommentar