ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  inspiration,  Kunst,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  socialt fællesskab,  Tips & tricks,  tutorial,  tutorials,  undervisning

❤Kom glad – er du frisk på et fyraftensmøde på fredag eftermiddag?❤

Jeg vil rigtig gerne have kontakt med dig. Det betyder også noget for mig, at jeg kender dig, når jeg sidder og laver kurserne.

Jeg synes derfor, at det kunne være hyggeligt at mødes. Jeg ved godt, at det kan være svært, da mange af os befinder os forskellige steder i landet. MEN i disse tider er det jo ikke usædvanligt, at vi mødes på et zoom-møde.

Jeg tænker, at det kunne være super hyggeligt, at vi ses en eller to gange om måneden til et fyraftensmøde over en kop kaffe, et glas rødvin eller kold hvidvin. Hvis du mere er til en lille drinks eller en kold fyraftensøl – så kom glad ☕️🍷🍺🍹

Vi kan snakke om alt inden for kunst og maleri.
Har du noget, som du gerne vil have, at jeg tager op, så kom endelig med det.

Fyraftensmøderne er for kunstskolens medlemmer.

Al fremtidig kommunikation om vores møder, bliver holdt i kunstskolens lukkede FB-gruppe, og du får også information gennem kunstskolens nyhedsbreve 😊

Hvis du er medlem af kunstskolen – kan du tilmelde dig gruppen her:


https://www.facebook.com/groups/354871982078143

Glæder mig til at holde et fyraftensmøde sammen med dig ❤

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

https://sanvigs-kunstskole.dk/

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar