akrylfarver,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  Fællesskab,  farvelære,  fernis,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  Tips & tricks,  tutorial,  tutorials,  undervisning

❤️Lær at male med farvestrålende farver – inspireret af Matisse 🎨

Drømmer du om at male et maleri, der er “en fest for øjet”- uden at det bliver en farvelade?

Du vil gerne udtrykke livsglæde og sanselighed i din kunst – men du har svært ved at finde den stil, som du kan gøre det i?

Så har jeg et enestående onlinekursus, der er lige noget for dig.
Når du har gennemgået kurset, så er du blevet meget bedre til at male med dine farver uden – ja rigtigt gættet – uden, at det er blevet en farvelade.


Du har nemlig lært, hvordan du kan male med farvestrålende farver og få maleriet til at blive en “fest for øjet” og “spille sammen” i stedet for imod hinanden
😊

Mit navn er Ann-Lisbeth Albek Sanvig. Jeg er uddannet billedkunstner, og jeg hjælper mange kunstnere, der har svært ved at finde ud af, hvad de vil male og/eller har svært ved at bruge farverne rigtigt.

Hvis du tilmelder dig senest d. 5. januar, får du kunstskolens freebie om, hvilke fernisser du kan bruge – og ikke mindst om, hvordan du kan bruge dem.
Du får linket til freebien, når du tilmelder dig.

Du kan tilmelde dig kunstskolen her og samtidig blive en del af et inspirerende fællesskab: ❤️

https://sanvigs-kunstskole.dk/priser-og-medlemskab/

Rigtig god fornøjelse ❤️

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar