abstrakt maleri,  akrylundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  farvelære,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  online kunstskole,  online kurser,  Sommerferiekursus,  sommerworkshop,  tutorial,  tutorials,  undervisning

❤️ SÅ ER DET MANDAG ❤️

I lørdags havde jeg den skønneste workshop.
Vejrguderne var med os , og humøret var højt hos de fantastisk søde deltagere
🌞

For mig personligt var det dejligt at lave workshop igen – og især at se den glæde og aktivitet i haven 🥰

Jeg laver en workshop igen i efteråret.
Det glæder jeg mig til ❤️

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole forum og fællesskab

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar