akrylfarver,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  ekspressivt portrætmaleri,  Fællesskab,  farvelære,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  Månedens kunstner,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  podcast,  portrætkursus,  portrætmaleri,  tegneundervisning,  tutorial,  tutorials,  undervisning

❤️ Mød månedens kunstner ❤️

Vi er så stolte af vores dygtige medlemmer i Ann-Lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole.

Derfor vil vi gerne introducere dig for dem og deres kunst.

I denne måned præsenterer vi dig for:

Anni Lyng Albrechtsen 🎺🎺🎺

Anni fortæller om sig selv og sin fantastiske flotte kunst:

“8 søndage i træk satte jeg mig ned sammen med Ole Kortzaw og en lille æske akvarelfarver, og fulgte hans malerkursus i tv. Der startede min rejse i 1990.

Jeg arbejder med figurative og natur inspirerede billeder. Naturen er især i spil i mine billeder. Da jeg har rejst meget i Island har jeg malet mange billeder inspireret af den dramatiske natur.

“Verden er dyb, vis, forunderlig og smuk.”

Tusind tak kære Anni – vi er så glade for, at du har lyst til at være med og vise os dine fine malerier ❤️

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar