akrylfarver,  akrylundervisning,  akvarelundervisning,  ann-lisbeth sanvigs kunstskole,  Ann-Lisbeth Sanvigs Online Kunstskole,  Ann-lisbeth Sanvigs Onlinekunstskole,  billedkunst,  farvelære,  inspiration,  Kunst,  Kunstskole,  Maleundervisning,  næsten fredag,  oliemaleri,  online,  online kunstskole,  online kurser,  tutorial,  tutorials,  undervisning

❤️ Du kender godt Van Goghs malerier med de smukke gule solsikker, ikk’? ❤️

Prøv en gang at lukke dine øjne og se solsikkerne for dig. 🌻

De smukke gule farver, som Van Gogh har malet med, og hvordan de stråler ud mod dig.

Jeg elsker farver, og jeg elsker at fordybe mig i dem og undersøge dem.
Og mit største ønske er, at jeg kan give min glæde videre til dig.

I denne uges NÆSTEN FREDAG kaster jeg mig over den gule farve eller rettere de gule farver.

Og jeg endte med at blive helt forelsket

Måske får du også lyst til at male med dem – det har jeg fået. Og jeg glæder mig.

Du kan se kurset her:
https://sanvigs-kunstskole.dk/online-kunstskole/fredag/

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen
Ann-Lisbeth

Hej. Jeg står bag al teknikken og optagelse, redigering mm. Sammen med Ann-Lisbeth driver jeg kunstskolen.

Kommentar